Kaszinóban játszott a fiatalkorú Bobbi Kristina

Börtönbe zárhatják Whitney Houston lányát

Akár fél éves börtön is várhat Whitney Houston lányára, miután rajtakapták, hogy a 19 éves Bobbi Kristina egy Las Vegas-i kaszinóban múlatja az időt. A szerencsejátékok korhatára arrafelé 21 év.

2012.05.22 12:29ma.hu

Egy Las Vegas-i kaszinóban fülelték le Bobbi Kristina Brownt, Whitney Houston és Bobby Brown 19 éves lányát, amint épp az egyik pénznyerő automata mellett kísértette a szerencséjét. Hogy milyen eredménnyel, az nem derül ki a nyilvánosság elé került beszámolókból, ám az biztos, hogy a helyi hatóságok azonnal élénk vizsgálódásba kezdtek az ifjú hölgy ügyében. Az amerikai törvények értelmében ugyanis 21 éves kor alatt tilos bárminemű szerencsejátékot játszani, még akkor is, ha az illető kellően híres vagy ha 22 éves barátja és fogadott testvére, Nick Gordon társaságában nyomkodja a félkarú rabló gombjait.

A nevadai MGM Grand Resort termében szombaton bukkantak rá a fiatalkorúnak számító Bobbi Kristinára, a hotel vezetősége időközben elindította a belső vizsgálatokat, többek közt a videófelvételek elemzésével, hogy kiderüljön, történt-e törvénysértés, a vizsgálathoz pedig csatlakozott az állami szerencsejáték-felügyelet is. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a fiatal nő valóban játszott, akkor akár hat hónapig terjedő börtönbüntetésre, vagy ezer dollár bírság megfizetésére kötelezhetik.

A szórakoztatóiparban szárnyát bontogató Bobbi Kristina a Billboard Music Awards díjátadójára érkezett a városba, amit a kínos eset másnapján, vasárnap tartottak, és ott édesanyja emlékére mondott megható beszédet. Mint ismeretes, Whitney Houstonra a szállodai lakosztálya fürdőkádjában találtak holtan februárban, a Grammy díjkiosztó gálát megelőző napon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.