Houston mégsem nyugszik békében?

Whitney lánya: "Még mindig beszélek anyámmal"

A 19 éves Bobbi Kristina Brown azt állítja, hogy még mindig beszélget az egy hónapja elhunyt anyjával, sőt, bizonyos jeleket is kap arról, hogy Whitney lelke még mindig itt van.

Egyesült Államok - Whitney Houston temetése képgaléria

2012.03.12 18:29ma.hu

"Úgy érzem, a lelke mindig velem van és jeleket is kapok tőle. Néha a lámpa felkapcsolódik, aztán le, én meg csak kérdezem, hogy 'Anya, mit csinálsz?' Sokszor együtt nevetünk és beszélgetni is szoktam vele" - árulta el Bobbi Kristina Brown, aki egy hónapja veszítette el édesanyját, a híres énekesnőt. A 19 éves lány azt állítja, tisztán hallja Whitney Houston hangját, amikor azt mondja: gyerünk, bébi, vigyázok rád!

"Mindig velem van, mindig érzem, hogy mellettem van. Régebben mindig kérdezte: 'Szükséged van rám?', és én mindig azt feleltem: "Nekem mindig szükségem van rád!" - mesélte.

Whitney Houston emlékfala a Fülöp-szigeteken (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


A lány, aki egyes hírek szerint szeretne megszabadulni apjától kapott vezetéknevétől, Oprah Winfreynek árulta el nemrég, hogy mielőtt az énekesnőt február 11-én holtan találták a Beverly Hills-i szálloda lakosztályában, egy nappal a Grammy díjátadó gála előtt, egy egész napot töltöttek együtt.

"Az utolsó nap elmentem hozzá. Azt mondtam, feküdjön mellém, és ő egész éjjel és egész nap velem volt, simogatta a fejem, miközben a karjaiban aludtam. Egész nap és egész éjjel."

Bobbi Kristinát vigasztalja a tudat, hogy lélekben még most is bármikor kikérheti anyja tanácsát és Whitney ilyenkor mindig megnyugtatja, hogy nagyon szépen néz ki, nagyon jól viselkedik és egyszerűen tökéletes. Ugyanakkor elkeseríti, amiket a halott sztárról mondanak és írnak, mert sokan csak a rosszat látják róla.

"De ez csak szemét, ez nem az én anyám. A valóságban én tényleg tudom, hogy ki ő. A családja pontosan tudja, hogy igazából ki ő."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.