Bobby Brownnak a család üzent

Kitiltották Whitney férjét a temetésről és lánya életéből is

Nemkívánatos személynek minősítették Bobby Brownt, aki nemcsak a hétvégén hirtelen elhunyt Whitney Houston temetéséről lett ezáltal kitiltva, de lányához sem engedik őt.

Whitney Houston - 48 évesen halt meg - képek életéről képgaléria

2012.02.16 12:29ma.hu

Attól tart Whitney Houston családja, hogy a tragikusan elhunyt énekesnő volt férje, Bobby Brown csak azért szeretne közel kerülni közös lányukhoz, hogy rajta keresztül rátehesse kezét a sztár vagyonára. Whitney egyetlen és kizárólagos örököse azonban a család tudomása szerint a 18 éves Bobbi Kristina, és az elmúlt napokban mindent elkövettek azért, hogy az anyját elveszítő lány még véletlenül se találkozzon vagy vegye fel más módon a kapcsolatot apjával.

Whitney Houston az 1998-as Billboard díjkiosztón (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Bobby a hét elején próbálta először meglátogatni a lányt, aki anyja halálhírére összeomlott és kórházba került, majd rögtön a hazaengedése után újra mentő vitte kórházba, miután Whitney példáját követve gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá. A család aggodalma tehát érthető, de azt is elmondták a sajtónak, hogy félnek tőle: Bobbynak az énekesnő házára fáj a foga, ami jelenleg mintegy 20 millió dollárt ér, de év végére akár meg is duplázódhat az ára.

A Houston família viszont nem éri be ennyivel: nem hivatalos úton már megüzenték Bobbynak, hogy tartsa távol magát a gyászszertartástól is. Jó okuk van rá: feltételezésük szerint ő tehet arról, hogy Whitney rossz útra tért, rajta keresztül vált rabjává a kábítószereknek és Bobbi Kristina drog- és alkoholfüggőségéről is ő tehet - legalábbis a család így gondolja.

Bár Bobby tisztában van az ellene irányuló családi gyűlölettel, mindent el akar követni azért, hogy elássák a csatabárdot a lánya kedvéért.

A temetésre egyébként szombaton kerül sor, a rajongók csütörtöktől róhatják le tiszteletüket az énekesnő ravatalánál. Whitney Houston holttestére vasárnap találtak rá a Beverly Hotelben kivett lakosztályában, ahol a hétvégi Grammy díjátadó gála alkalmából vendégeskedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.