Nem hisznek a halottkémnek

Nem a drog, hanem a dílerek ölték meg Whitney-t?

Nem hisz a hivatalos jelentéseknek egy rajongó, ezért felbérelt egy magánnyomozót, hogy bizonyítsa be: nem a drog, hanem a terjesztők ölték meg Whitney Houstont.

2012.12.27 14:29ma.hu

Magánnyomozót bérelt fel egy Paul Huebl nevű férfi, aki azt állítja, nem hisz a halottkémi jelentéseknek, és meggyőződése, hogy nem a túladagolt kábítószerek okozták Whitney Houston február 11-i tragikus halálát, hanem valójában meggyilkolták őt a szállodai szobája fürdőjében. A megbízónak a National Enquirer című floridai lap értesülései szerint "bizonyítékai vannak" arra vonatkozóan, hogy Whitney óriási tartozást halmozott fel egy drogterjesztő hálózatnál, ezért nem egyszerűen elaludt és belefulladt a forró vízbe, hanem alapos oka van feltételezni az idegenkezűséget.

Fotó: MTI


Állítólag létezik egy olyan videószalag, amelyen két ismeretlen férfi látható, ők gyakrabban felbukkantak abban a Beverly Hilton hotelben, ahol a Grammy díjátadó gálára készülő Whitney az ünnepségsorozat előtti napokban megszállt. Huebl szerint ők voltak a bérgyilkosok, akiket a drogmaffia bérelt fel, hogy hajtsák be a sajtó által emlegetett 1,5 millió dollár körüli tartozást.

A nyomozati eredményekből világosan látszott már eddig is, hogy Whitney a díjátadó előestéjén mindössze 45 percre maradt magára a lakosztályában, ám épp ezidő alatt bukkant fel újra a két gyanús fickó. Később Huebl szerint az énekesnő testén olyan sérüléseket találtak, amelyek "jellegzetes védekezési sebek, ezek akkor keletkezhettek, amikor ő az életéért küzdött" - mondta.

A hivatalos halottkémi jelentés szerint Houston halálát a szervezetében található nagy mennyiségű kokain okozta, de ehhez jelentősen hozzájárult a szívbetegsége is. A szobájában talált vényköteles gyógyszerek üres dobozai a vizsgálat szerint nem hozhatók közvetlen összefüggésbe a halállal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.