A halála ihletet adott

BeBe Winans gospelénekes könyvet írt Whitney Houstonról

Nemcsak édesanyja, Cissy Houston, hanem BeBe Winans amerikai gospelénekes is könyvben idézi fel a közelmúltban elhunyt világhírű popdíva, Whitney Houston életét és pályáját.

Képek a sztár életéről és haláláról >>> képgaléria

2012.06.16 14:29MTI

Winans, aki gospelt adott elő a sztár temetésén, csütörtökön jelentette be, hogy július 31-én jelenik meg The Whitney I Knew (Az a Whitney, akit ismertem) című könyve. Ígérete szerint a mű "szívszorongató beszámoló arról az útról, amely a végső legyőzetéshez vezetett". A könyvben olyan fotókat és személyes videofelvételeket is közzétesznek, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra.

Whitney Houston idén februárban, 48 esztendős korában hunyt el Los Angelesben. A Grammy-gálára készülődő sztár szállodai lakosztályának fürdőkádjában fulladt vízbe. A halottkém jelentése szerint halálában kábítószer-fogyasztás és szívbetegség is közrejátszott.

A HarperCollins könyvkiadó nemrégiben adta hírül, hogy a díva édesanyja, a szintén gospelénekes Cissy Houston könyvet ír lányáról. Az egyelőre cím nélküli memoár megjelentetését jövő februárra tervezik.

Winans és családja hosszú éveken át közeli ismerőse volt Whitney Houstonnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.