Belépő nincs, kilépéskor kell értékelni

Nem zsákbamacska: kilépéskor kell fizetni a Bolyki Soul&Gospel koncertjén

Különleges kezdeményezéssel lép a közönség elé a Bolyki Soul&Gospel kórus: fix belépődíj helyett a közönségre bízzák, mennyire értékelik a koncertet, a kilépődíjat az előadás végén kell megfizetni.

2012.06.07 11:47ma.hu

Egyedülálló kezdeményezést próbál ki péntek este a Bolyki Soul&Gospel kórus, amivel a közönség egyértelműen fejezheti ki, mennyire volt elégedett az előadással: a hagyományostól eltérő módon ezúttal nem a koncert előtt kell megfizetni a fixen megállapított belépődíjat, hanem a műsor végén ki-ki a saját zsebének és elégedettségének mértékében honorálhatja az énekeseket.

A június 8-án este 7-kor kezdődő koncerten a belvárosi, Váci utcai Szent Mihály Templomban a legnagyobb gospel slágerek és a zenekar vezetője, Bolyki Balázs által hangszerelt líraibb hangvételű souldarabok közt olyan híres számok csendülnek majd fel, mint a Joyful, joyful, az Amazing Grace, az Always close to You vagy az Oh happy day - mondta el Balogh Máté, a kórus kommunikációs felelőse.

Fotó: Bolyki Soul&Gospel


A kórust az a capella révén méltán híressé vált Bolyki Brothers legifjabb tagja hívta életre bő egy évvel ezelőtt, akkor 15 fővel indultak el, mára a kórustagok létszáma elérte az ötven főt. Az énekesek zömének korábban nem volt semmilyen zenei előképzettsége, a varázslatos hangzás Bolyki Balázs egyedi módszertana révén áll össze. Célja 2011 tavaszán az volt, hogy jobban megismertesse a széles közönséggel és nagyobb rajongótábort szerezzen a műfajnak, és mára kijelenthetjük, hogy ehhez a legjobb úton haladnak, népszerűségük töretlenül ível felfelé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.