Idén a Sportarénában rendezik meg

Soul és Gospel Fesztivál 2010

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg a Soul & Gospel Fesztivált Budapesten, mely a korábbi helyszínről - a Westend tetőteraszról- a Papp László Budapest Sportarénába költözik.

2010.09.17 17:57ma.hu
London Community Gospel Choir

2010. november 3-án két nagyszerű együttes ad koncertet, a Hillsong London és a London Community Gospel Choir A Hillsong dalok világszerte fiatalok millióinak szívében ébresztették fel a hitet és a reményt.

A kortárs gospel zene egyik legfrissebb és legdinamikusabb csapatát köszönthetjük ismét hazánkban. A Hillsong London 2008-ban együtt adott koncertet Matt Redman-nel a Soul & Gospel Fesztiválon, ahol négyezer lelkes fiatal vett részt a késő estig tartó eseményen.

Ötödik albumuk idén fog megjelenni, melyről már biztosan hallunk majd néhány dalt. A repertoár nagy részét ismert Hillsong dalok, saját szerzeményeik, valamint a nagysikerű új cd, a Hail to the King számai alkotják majd.

A Hillsong hangzás mára fogalommá vált és új színt hozott a modern gospel zene világába.Koncertjeikről nem hiányoznak a forradalmian új, látványos vizuál elemek és az egyedi színpadi megjelenés sem. Mind hangzásában, mind látványában egyedülállónak ígérkezik az Arénabeli koncertjük.

Ami a London Community Gospel Choir-t illeti, Magyarország számukra sem ismeretlen fogalom. Legutóbb a Millenárison voltak láthatóak, hallhatóak egy fergeteges koncert keretén belül.

A sokoldalú, sok nemzetiségű, és ma már csaknem kétszáz tagot felvonultató kórus 1982-ben alakult és röpke két évtized alatt nemzetközi ismerettségre tett szert. A Bazil Meade által megálmodott csapat tíz kiadott lemezzel és több száz koncerttel büszkélkedhet.

Mindamellet, hogy sztárok tucatjaival álltak már egy színpadon, külön figyelmet érdemel, hogy számos nemzetközi fesztiválon, mint Nagy-Britannia képviselői tették tiszteletüket.

Az idei Budapesti koncert is fantasztikusnak ígérkezik, energikus gospel mind zeneileg, mind koreográfiailag ízig végig hiteles forrásból.

Helyszín:
Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2010. november 3. 19.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.