Papp László Sportaréna, december 29

Bangó Margit 40 éves Jubileumi Koncert

2009. december 29-én régóta várt eseményen vehetünk részt a Papp László Budapest Sportarénában. A Kossuth-díjas Művésznő pályafutásának 40 éves jubileumát nem is egy, hanem dupla koncerttel ünnepli meg az év végén. A délutáni előadásra a jegyek elkeltek, azonban az esti produkcióra még korlátozott számban vannak szabad helyek.

2009.12.18 10:36ma.hu

Ez a koncert igazi csemege lesz az idei év végi események között. Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta énekesként nemcsak hazánkban, külföldön is a legkeresettebb művészek sorába tartozik, de ilyen nagy volumenű produkciója már régóta nem volt. Utoljára 2001-ben a Budai Parkszínpadon adott nagykoncertet mintegy nyolc éve. Most pályafutásának jubileumi évében látta elérkezettnek az időt, hogy egy nagyszabású koncerttel lepje meg közönségét.

„Nem számítottam arra, hogy ekkora lesz az érdeklődés a koncertemre... Elhatároztam, hogy a pályán töltött negyven év után szeretném én megvendégelni az országot egy hatalmas koncerttel. Ahogy korábban is ígértem, ez az esemény ugyanolyan nagy lesz, mint a szívem, amelyben az egész ország elfér...” – kommentálja az eseményt a Művésznő. Bangó Margit Jubileumi Koncertje, a legszebb karácsonyi ajándék lehet szeretteinknek. A december 29-i eseményre limitáltan még lehet jegyeket rendelni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.