Fél éve hunyt el az énekesnő

Emlékkiállítás nyílik Whitney Houston relikviáiból

A februárban elhunyt Whitney Houston popsztár emlékére Whitney! címmel nyílik kiállítás augusztus 15-én a Los Angeles-i Grammy Múzeumban.

Whitney Houston - 48 évesen halt meg - képek életéről képgaléria

2012.08.06 12:29MTI

Az énekesnő alkotói életének különböző aspektusait bemutató kiállítás megrendezésére Whitney Houston családjának együttműködésével került sor - számolt be róla a kaliforniai nagyváros központjában található Grammy Múzeum közleménye. Ritka fotók és videók, személyes tárgyak és fellépő ruhák, valamint a sztár poszterjei és lemezei is láthatók a 2013 februárjáig látogatható tárlaton.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A múzeum a Whitney Houstonnal együtt fellépő énekeseket és zenészeket is felkérte, hogy idézzék fel a popdíva emlékét. A visszaemlékezésekből készült rövid videók szintén megtekinthetők a kiállításon.

Whitney Houston február 11-én halt meg egy Beverly Hills-i szállodában. Az orvosszakértői vizsgálat szerint a 48 éves énekesnő belefulladt lakosztálya fürdőkádjába, halálához azonban kokainfogyasztás és szívproblémák is hozzájárultak.

Houston az 1980-as és 1990-es években volt a pop és a soul koronázatlan királynője, közel 170 millió lemezt adott el. Dicsősége csúcspontján Kevin Costnerrel szerepelt a Több mint testőr (1992) című filmben, amelyben híres slágere, az I Will Always Love You is elhangzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.