Meghurcolták a szavai miatt

Holtában dicsérte Whitney Houstont, most perel a tiszteletlen őrmester

Amikor Whitney Houston holttestére rátaláltak a Beverly Hilton egyik lakosztályában, óriási felháborodást váltott ki, hogy az egyik őrmester megjegyezte: "még most is jól néz ki". Most az őrmester pert indított.

2014.03.11 16:26ma.hu
Fotó: MTI

Pert indított Beverly Hills ellen az az őrmester, aki egyike volt 2012 januárjában a Beverly Hiltonba kirendelt helyszínelőknek, akkor, amikor az egyik lakosztály fürdőkádjában rátaláltak Whitney Houston holttestére. A sajtóban akkoriban nagy port vert fel, hogy a jelen lévő nyomozók egyike felhajtotta a kádban fekvő Houston leplét és megjegyezte, hogy "még mindig jól néz ki". Brian Weir őrmestert tiszteletlenséggel vádolták, sokak szerint pedig egyenesen kegyeletsértő volt a megjegyzése.

Most, két évvel az eset után Weir azért perelte be a Los Angeles-i városrészt, mert elmondása szerint azzal, hogy nyilvánosságra hozták az ő szavait, zaklatásnak tették ki őt, számtalan támadás érte az énekesnő halálát követő időszakban, emellett a megélhetését is befolyásolta az a néhány, dicséretnek szánt szó: eltávolították őt a rendőrség különleges egységeiből és a promóciókból is kizárták őt.

Felettese azt mondta, nem zárkózik el a jogi elégtételtől, bár szerinte Weir korábban is annyiszor próbálkozott már hasonló követelésekkel, hogy ezáltal az egész alaptalannak tűnik - számolt be a News13 című amerikai hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.