Az I Will Always Love You verhetetlenül romantikus

Valentinkor is Whitney Houston a nyerő

Alig egy héttel Valentin-nap előtt Whitney Houston I Will Always Love You című számát szavazták meg a legnépszerűbb romantikus dalnak egy amerikai közvélemény-kutatás résztvevői.

2013.02.08 16:29MTI

A Grammy-díjas énekesnő legismertebb dalát a Harris Interactive felmérése szerint a megkérdezettek 38 százaléka választotta. Az I Will Always Love You című szám az elváltak, különélők vagy özvegyek körében is abszolút győztes lett.

Whitney Houston a Több mint testőr című 1992-es film betétdalaként énekelte el a számot, Dolly Parton countryénekes 1974-ben debütált dalának feldolgozását.

A felmérés első öt helyezettje között szerepel még az Unchained Melody a The Righteous Brotherstől (ezt a nagyközönség a Ghost betétdalaként ismerheti), a When a Man Loves a Woman Percy Sledge előadásában, Joe Cocker You Are So Beautiful című száma és a Bee Gees How Deep is Your Love című örökzöldje.

A Sony Electronics Home Audio megbízásából készült online közvélemény-kutatásban több mint kétezer felnőtt amerikai választhatta ki a kedvenc romantikus számát egy több mint negyven címet tartalmazó listáról.

A vasárnapi Grammy-díjátadó gála szervezői szombaton egyórás televíziós műsorral tisztelegnek Houston emléke előtt. Az énekesnő 2012. február 11-én Los Angelesben hunyt el a Grammy előestéjén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.