Továbbra is öntudatlan Whitney Houston lánya

Rohamot kapott: nem ébredt fel a kómából Bobbi Kristina

Három hét után megpróbálták lassan felébreszteni a kómából Whitney Houston lányát, ám a fiatal nő továbbra is öntudatlan állapotban van, mert az eljárás közben rohamokat kapott.

2015.02.26 14:00ma.hu
Fotó: Facebook/Bobbi Kristina Brown Fan Page

Félbe kellett hagyni a próbálkozásokat, hogy felébresszék Bobbi Kristina Brownt, a három hete mesterséges kómában tartott fiatal nő ugyanis az eljárás közben rohamokat kapott - tudta meg egy ismeretlen forrástól a CNN hírtelevízió szerdán. A tavaly tragikusan elhunyt Whitney Houston lányát szinte pontosan ugyanolyan körülmények közt találták meg eszméletlen állapotban, ahogy egy éve az ünnepelt dívát: Houstont a Grammy díjátadó gála előestéjén a Beverly Hillsen álló luxushotel egyik lakosztályának fürdőkádjában találták meg, de akkor már órák óta halott volt, Bobbi Kristinát a saját otthonában szintén a fürdőkádból húzták ki január 31-én, és azóta nem tért magához.

Néhány hete olyan hírek is felröppentek, hogy a 21 éves nő apja, Bobby Brown rapper beletörődött a reménytelenségbe és hozzájárult, hogy lekapcsolják lányáról az életben tartó gépeket, ez azonban később hamis hírnek bizonyult, sőt, a családtagok hangsúlyozták, hogy minimális reakciók megfigyelhetők Bobbi Kristinánál. Így jó esély van rá, hogy nem szenvedett súlyos és maradandó agykárosodást, ez pedig azt jelenti, hogy idővel felépülhet a hosszú kómából.

A CNN információi szerint azonban az atlantai kórházban, ahol jelenleg is ápolják, az első ébresztési kísérlet kudarcba fulladt. A család most tovább vár a csodára, és minden nap abban reménykednek, hogy végre jó hírt kapnak Bobbi Kristináról, akinek állapotával kapcsolatban felmerült a barátja, Nick Gordon felelőssége is. A hét elején egy meg nem erősített hírben a 21 éves nő állapotát összefüggésbe hozták a közismert heroin- és kokainfüggőségével, valamint egy ismert nyugtató szedésével is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.