Degeszre ette magát fagyival a rabló

Sikítás ébresztette fel az elpilledt betörőt

Bármit is tervezgetett a munkából hazafelé tartó lakástulajdonos, arra biztosan nem volt felkészülve, hogy amikor a hálószobájába lép, ott egy vadidegent talál mély álomba zuhanva.

2015.03.03 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Thanamat

Börtönbe került a betörő, aki azután bukott le, hogy engedett a rátörő álmosságnak és leheveredett egy számára ismeretlen nő hálószobájában. A 30 éves Matthew Waters a dél-walesi Pontypoolban surrant be egy lakásba, ahol felfedezett a mélyhűtőben egy jókora adag fagylaltot, és azonnal nekilátott az eltüntetésének. A mennyiség azonban soknak bizonyult, ahhoz mindenképp elegendőnek, hogy a kiadós evés után a férfit elnyomja az álom, így hát bement a hálószobába és elfeküdt az ágyon. Így talált rá a később munkából hazatérő Julie James.

Az 51 évesnő annyira megijedt, hogy azonnal sikítani kezdett és unokája is hangos zokogásban tört ki, látván nagyanyja riadalmát. Erre már Waters is felriadt, előbb állítólag "döbbenten nézett", aztán felpattant és elfutott. Később a rendőröknek sikerült őt elfogniuk, James asszonynak viszont még több hétbe telt, mire képes volt nyugodtan elaludni és nem attól rettegett minden este, hogy valaki újra betör a lakásába. "Nagyon ijesztő volt az egész James asszony számára, aki rátalált a betörőre, és fogalma sem volt, hogyan fog reagálni, amikor felébredt" - írta a Mirror című brit lap.

Waterset nyolc hónap börtönre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát a betörésben és 100 font vigaszdíjat is ki kell fizetnie az áldozatának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.