Nem kapkodta el a lopást

Pizzát evett és sört ivott, majd elmenekült a betörő

Nem sietett a betörő, miután sikerült bejutnia az egyébként zárva lévő pizzériába: kényelmesen befalt egy fél pizzát, azt leöblítette egy nagy adag sörrel, majd némi zsebpénzzel távozott.

2015.02.19 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64

Olcsón megúszta, pedig a betörés miatt keményebb büntetést is kaphatott volna a 21 éves fiatal férfi, aki tavaly nyáron betört a massachusettsi Pittsfieldben egy pizzériába. A rendőrség gyorsan talált bizonyítékot is a gyanúba keveredett Daulton Young ellen: a betörés idején kétszer is felhívta a pizzéria telefonjáról a barátnőjét.

A betörés nyomait a személyzet fedezte fel másnap, amikor beléptek a munkahelyükre: ott találták a félig megrágott pizzát és az üres sörösüveget, valamint mindkét kasszát feltörve, ezekből összesen 150 dollár hiányzott. Young ügyvédje szerint a férfinak alkoholproblémái vannak, talán ez is enyhítő körülményként számított, mert a bíróság a most meghozott ítéletében egy évnyi próbaidőre bocsátotta a férfit - adta hírül a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.