Rendőrök vették át a futár helyét

Szolgálunk és viszünk - akár pizzát is, házhoz!

Van az úgy, hogy a pizzafutár nem szimplán belekeveredik a dugóba, hanem ő maga szenved balesetet. A megrendelő azonban szent és sérthetetlen, ezért kivételesen a rendőrök vitték tovább az ebédet.

2014.09.22 12:00ma.hu
Fotó: Reddit

Se szeri, se száma azoknak a kifogásoknak és magyarázatoknak, amikkel a pizzafutárok állnak elő olyankor, amikor késve, és mellesleg jéggé fagyva szállítják házhoz a megrendelt ételt. Persze ezek egy részét még nagyjából el is szoktuk fogadni, dugó volt a városban, túl sok rendelés futott be egyszerre és emiatt nem győzték, de ezeket vagy elhisszük, vagy nem, a lényegen nem változtat: a pizza kihűlt és nekünk már el is ment a kedvünk a vacsorától.

De mi van olyankor, ha a futár tényleg bajba keveredett? Például nem egyszerűen dugóba keveredett egy baleset miatt, hanem ő maga szenvedett balesetet? Nos, ilyenkor jönnek a rendőrök, és míg a csapat egyik fele helyszínel, a másik meg fogja a pizzát és gyorsan tovarobog vele a megrendelőhöz. Jó, oké, bevalljuk, erre az oregoni Portlandben kicsivel nagyobb esélyünk van, mint mondjuk Budapesten, de tény, hogy az egyik ottani pizzaimádóhoz két rendőr csöngetett be a szállítmánnyal.

"Ezek közrendőrök a javából!" - jegyezte meg a megrendelő, és mielőtt nekilátott volna a falatozásnak, még gyorsan lefényképezte a két "futárt", majd feltolta a képet az internetre. Tényleg hatalmas riszpekt az amerikai járőröknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.