Házhoz szállítva

Online-sztárok: pizza, hamburger, rántott hús

A legtöbb magyar pizzát választ, ha online rendel ételt - derül ki egy ételrendelő oldal adataiból. A második helyen a hamburger, a harmadikon pedig a rántott hús végzett.

2014.05.03 19:45MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Magyarországon a régió más országaihoz, Romániához vagy Csehországhoz hasonlóan elsősorban pizzát, hamburgert és rántott húst vásárolnak az emberek online az egyik ételrendelő oldal statisztikái szerint. A desszertek közül a tiramisu, a somlói és a palacsinta népszerű. Így előnyt élveznek azok az éttermek, ahol nemcsak személyesen van lehetőség egy jót enni, hanem online is lehet rendelni egy olyan alkalmazás segítségével, amelyben szerepelnek a rendelhető fogások.

Neubauer Tamás, az online kereskedelmi és vendéglátó szoftvert fejlesztő neuwebDESK vezetőjének elmondása szerint a rendszer jelentősen megkönnyíti azon étteremtulajdonosok dolgát, akik szeretnék biztosítani az online ételrendelés lehetőségét is. Az ingyenesen kipróbálható alkalmazás segítségével ugyanis sokkal könnyebben nyilvántarthatók a rendelések, így nincsenek késések sem - az éhes vendégek örömére.

Egyre több étterem választ a fentihez hasonló felhőalkalmazást telepíthető szoftverek helyett. Ez nem csoda, hiszen az áprilisban megrendezett, a felhőtechnológia témáját körüljáró 3. Európai Cloud Computing Konferencia tanúságai szerint e szolgáltatások segítségével az európai szoftveriparnak sikerülhet megtörnie az amerikai egyeduralmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.