Reméljük, nem veszik át máshol a módszert!

Ilyet is ritkán látni: extrém pizzaszállítás, vitatható eredménnyel

Kissé sajátos módját választotta egy pizzafutár a rendelt étel kézbesítésének, bár a jelek szerint a megrendelő sem tiltakozott túlságosan ellene. A végeredményt illetően viszont kissé szkeptikusak vagyunk.

2014.02.21 13:33ma.hu
Fotó: YouTube

Nem tudni, hányadik alkalommal szállította házhoz a pizzát az alábbi videón látható futár, de biztos, hogy nem először játszotta már el a kézbesítés eme különleges módját. Erre egyrészt a rutinos mozdulatokból lehet következtetni, másrészt meg abból, hogy a szemközti lakásból azonnal akcióba lendültek a lakók, hogy le tudják videózni a jelenetet.

Igaz, hogy így vagy két percet meg lehetett spórolni, meg egy kétemeletnyi lépcsőzést is, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy nézett ki a manőver végére az ebéd. Lehet, hogy nem kérnénk belőle...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.