Sokat késett a gép, pizzát rendelt a kapitány

50 pizzával kenyerezte le az utasokat a pilóta

Három órás repülőútnak indult, de egy váratlan vihar miatt jelentősen elhúzódott az utazás, az utasok pedig már kezdtek éhesek lenni. A pilóta szokatlan módon oldotta meg a helyzetet.

2014.07.09 13:29ma.hu
Fotó: Logan Marie Torres

A gép összes utasának pizzát rendelt egy kapitány, miután kiderült, hogy egy vihar miatt hosszabb várakozásra kényszerülnek, mint tervezték. A Washington DC-ből Denverbe tartó járat menetideje alapesetben 3 órás lett volna, az utasok ezért sem a gépen nem kaptak ennivalót, sem a repülés előtt nem ették tele magukat, de arra senki nem számított, hogy Nebraskában földre kényszerülnek, ott pedig tétlenül ülhetnek a felszállási engedélyre váró gépen. Már vagy két órája vesztegeltek, amikor váratlanul a kapitány hangja harsant fel a hangszórókban és meghökkentő bejelentést tett.

Elmondta, hogy bár a Frontier Airlines Amerika legolcsóbb légitársaságaként ismert, a kapitány nem kicsinyes, és ahogy fogalmazott: "Most rendeltem pizzát az egész gépnek!" Az utasok először meglepődtek, de nem sokkal később feltűnt a pizzafutár a kifutópályán és a gépet elborították a különféle pizzák, összesen 50 darabot osztottak szét a légiutas-kísérők - adta hírül a Metro című brit lap a FOX31 című csatornára hivatkozva. A gépen utazott Logan Marie Torres is, akit a coloradói tiniszépségverseny királynőjének koronáztak, ő a kamerák előtt biztatott minden nézőt arra, hogy tapsolják meg a figyelmes kapitányt.

A gép végül öt órával a tervezett idő után érkezett Denverbe, összesen tehát 8 órát vett igénybe az utazás, de az utasok nem morgolódtak, a hasuk tele volt és a jókedvben sem volt hiány!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.