Bosszút akart állni a szakács

Összepéniszezte a pizzát, mert későn rendelte meg az ügyfél

Rettentő dühös lett a házhozszállítós pizzéria szakácsa az ügyfélre, aki fél órával a zárás előtt rendelt egy családi pizzát, ezért elhatározta, hogy bosszút áll rajta. Végül visszafelé sült el.

2014.09.24 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64 (Képünk illusztráció!)

Bosszút akart állni a megrendelőn, ám az mégis visszafelé sült el, és a házhozszállítós pizzéria szakácsát nemcsak kirúgták, de le is tartóztatták, amikor perverz játékot űzött az étellel. A texasi Georgetownban álló Papa Murphy Pizza alkalmazottja azon dühödött meg, hogy a vendég mindössze fél órával a zárásidő előtt rendelte meg a családi méretű pizzát, aminek az elkészítése alighanem sok időt vehet igénybe, miközben a 18 éves Austin Michael Symonds már arról ábrándozott, hogy hamarosan hazamehet.

Így hát amikor bement a konyhába, egy "extra feltéttel" turbózta fel a kanadai szalonnával, ananásszal és extra sajttal megrendelt vacsorát: hozzádörzsölte a péniszét is a tésztához. A kész pizza már úton volt, amikor a fiúban feléledt a lelkiismeret, és felhívta a boltvezetőt, aki azonnal jelezte a gusztustalan bosszút az ügyfélnek, és az utolsó pillanatban sikerült megakadályozni, hogy elfogyasszák a pizzát.

Symondsra 10 ezer dollár óvadékot szabtak ki, aminek kifizetése után most szabadlábon védekezhet, bár utólag bevallotta, hogy valószínűleg megúszhatta volna az egészet, ha nem szól. Arra nem adott magyarázatot, hogy miért vállalta mégis önként a nyilvánvaló büntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.