Még nyolcan reménykednek a győzelemben

A Dal: ma este döntő - ki mehet majd Bécsbe?

Most még nyolcan remélik, hogy ők indulhatnak el májusban Bécsbe, de mire véget ér a szombat, már csak egyvalaki lesz, aki ténylegesen elkezdhet készülődni: ma este A Dal döntő!

2015.02.28 08:00ma.hu
A 2. középdöntő továbbjutói (Fotó: MTVA)

Most még nyolc előadó - szólisták és együttesek egyaránt - reménykedik, de mire véget ér az este, már biztosan tudni fogjuk, ki lesz az az egy, aki az első eufória után máris elkezdheti tervezgetni a májusi bécsi utazását, amelynek a tétje nemcsak egy egyszeri verseny, hanem akár a nemzetközi karrier is. Csemer Bolglárka "Boggie", Gájer Bálint, Ív, Mujahid Zoltán, a Passed, a Spoon, Szabó Ádám és Wolf Kati az, aki február utolsó szombatját bősz készülődéssel tölti, hogy minél tökéletesebbre sikerüljön a produkciója, amit este a színpadon előad. A feladat nem könnyű: mindenkinek csupán 3 perce van arra, hogy meggyőzze a zsűrit és a tévénézőket, hogy az ő produkciója az, amelyik méltóképp képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen.

A fináléban két fordulóban választják ki a végső győztest. Az első körben a zsűri csak szóban értékeli az elhangzott dalokat, majd mind a 8 produkció bemutatása után árulják el, kinek hány pontot adtak. Az így felálló rangsor alapján négyen kiesnek a további versenyből, az első négy előadóra pedig a nézőknek kell leadnia SMS-ben vagy az adáshoz készült SMS-küldő applikáció segítségével a szavazatukat, a győztes kiválasztása akkor már csakis rajtuk múlik.

És hogy kikre lehet szavazni? Az alábbiakban egymás után megtekinthetik a nyolc döntős előadó produkcióját, mindenkinél azt a verziót, amelyet a középdöntőkben adtak elő.















Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.