Fogadalmakat teljesítettek a döntősök

A Dal: ketten már bevállalták, Mujahid Zoli furulyázott, a Spoon zuhant

A Dal elődöntőjébe jutott 30 versenyző még a show indulása előtt fogadalmakat tett arra az esetre, ha bejutnak a döntőbe. Ez 8-nak sikerült, közülük ketten már teljesítették is a vállalásukat.

2015.02.24 16:00ma.hu

Fogadalmakról szól A Dal döntőseinek élete ezen a héten. A finálé résztvevői szombatig teljesítik vállalásaikat, amiket még a műsor indulása előtt gondoltak ki, arra az esetre, ha döntőbe kerülnek. Elsőként Mujahid Zoli és a Spoon állt A Dal online kamerái elé. Zoli elfurulyázta a Beside You-t, a Spoon pedig lóhátra pattant, hogy elénekelje dalát, aminek egy nagy esés lett a vége.

Fotó: Well

Ha bejutunk a döntőbe, akkor Cici lován, Fauston fogjuk elénekelni a dalt... Megpróbáljuk...” – vállalta a Spoon, vagyis csak megpróbálták, mert nem minden úgy ment, ahogy tervezték. A Dal csapata a Szentendrei-szigeten gyűlt össze, hogy teljesítse fogadalmát. Igaz, nem Faust, hanem Dollár lett az a szerencsés, akinek a hátára mind a négyen felültek.

A változásról azonban valószínűleg nem értesítették a lovat, váratlanul érte, hogy be kell ugrania Faust helyett, így másodpercekkel a dal elkezdése után ledobta magáról a fiúkat. Hogy a sérülések mennyire befolyásolják a srácok döntős produkcióját, nem tudjuk, de a történtek miatt a tanyán a tervezettnél több hangszerrel adták elő végül dalukat.

Ha bejutok a döntőbe, akkor a Beside You című dalt szeretném nektek furulyán eljátszani. Még sosem csináltam ilyet” — hangzott el Mujahid Zoli fogadalma, aki lakásán fogadta A Dal online stábját, hogy megmutassa, bevállalja, amit megígért.

Ahogy a középdöntő eredménye megvolt, Zoli elkezdte szervezni a fogadalom teljesítését. Dalának szövegírójától, Johnny K. Palmertől kért segítséget a furulya beszerzésében, aki apjának győri zeneiskolájától kapott is egy hangszert a különleges előadáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.