A heréi nélkül ébredt fel a tévés műsorvezető

Felcsípett egy szőkét, és mire magához tért, már kiherélték

Drámai véget ért egy ártalmatlannak tűnő éjszakai kicsapongás a műsorvezető számára: felszedett egy szőke nőt, megcsókolta, majd a következő, amire emlékszik, hogy a heréi nélkül tért magához.

2015.02.26 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Csúnyán megbűnhődött a hűtlenségéért egy népszerű orosz műsorvezető, aki csak egy kellemes légyottra készült egy frissen megismert szőke nővel, ám a csók után filmszakadás volt nála, és mire magához tért, már nem voltak meg a heréi. A 30 éves Dmitry Nikolaev egy moszkvai bárban iszogatott, amikor odalépett hozzá a vonzó nő és beszédbe elegyedtek. Nem sokkal később taxit hívtak és elmentek egy közeli szaunába, ami persze nem az egészséges életmód rajongóinak szólt, hanem egy burkolt örömtanyaként funkcionált. Ott a férfi rendelt magának egy sört, aztán csókolózni kezdtek - írja a LifeNews.ru című orosz hírportál.

A következő dolog, amire Nikolaev emlékszik, az az, hogy felébredt és pokoli fájdalmat érzett deréktól lefelé, lenézve pedig meglátta, hogy a nadrágja tocsog a vérben. Miután bevitték őt a kórházba a mentők, az orvosok elmondták neki, hogy valószínűleg elkábíthatták, és a heréit valaki eltávolította, aki járatos volt a kasztrációban. Az orosz rendőrség szerint nyilvánvaló, hogy a műsorvezetőt egy fekete szervkereskedelemmel foglalkozó bűnbanda csonkította meg.

"Azt hittem, csak egy vágás, de az orvos elmondta, hogy eltávolították a heréimet" - ismerte be Nikolaev. Több órát töltött az intenzív osztályon, miután az orvosok egy újabb műtétet végeztek nála, de már csak annyi dolguk maradt, hogy lezárják a sebet. A vágás nyomából a sebészek úgy vélik, hogy a bűnelkövető vagy egy orvos, vagy esetleg egy állatorvos lehetett. A férfi a feleségének először nem merte bevallani, mi történt, ezért azt hazudta, hogy egy hirtelen jött súlyos betegség miatt kellett megműttetnie a nemi szervét. Bár az orosz sajtó beszámolójából nem derült ki, miért vallott színt mégis, erősen gyanítható, hogy a rendőrségi eljárás miatt nem volt mit titkolnia tovább az asszony előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.