Tényleg ír szteptáncot jár a kisbaba?

Flatley, vigyázz, jön az új generáció! + VIDEÓ

Alaposan fel kell kötnie a nadrágját Michael Flatleynek, ha meg szeretné őrizni vezető helyét az ír sztep területén, mert máris itt az új generáció - és még csak pár hónapos!

2015.02.25 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Néha egészen elképesztő elegyet tud alkotni egy teljesen hétköznapi pillanatból születő ötlet, ami kellő kreativitással is társul - eleven példa erre a néhány hónapos Kali, aki csak egy órára maradt egyedül az apjával, máris elindulhatott a világhír felé. A kislányt az apa egy felfüggesztett járókeretbe tette, aztán ahogy Kali össze-vissza ugrándozott, a férfinak megszületett a fejében a nagy terv: videóra vette a jelenetet, majd némi szerkesztés után készen is állt a bemutatóra.

"Annyira nevettem, amikor megláttam, hogy szinte összepisiltem a nadrágom. Újra meg újra megnéztem és nem tudtam abbahagyni a nevetést!" - mesélte később Stacey-Ann, miután férje leültette őt a számítógép elé. "Nekem van a legjobb férjem és a legcsodálatosabb lányom a világon!" - lelkendezett az anya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.