Nem egészen így tervezte

Itt repül a, itt repül a... rakodómunkás! + VIDEÓ

Ha netán rakodómunkásnak állna valaki, egy jótanácsot fogadjon meg tőlünk: mindig ellenőrizze, a teherautó platója odaér-e a rámpához, ellenkező esetben úgy járhat, mint ez a férfi a videón.

2014.12.22 12:00ma.hu
Fotó: YouTube

Mindenkivel előfordul, főleg így az ünnepek közeledtével, hogy szeretne mielőbb túl lenni a munkán és már sietni haza, de a túl nagy kapkodásnak is megvannak az árnyoldalai - mint például ennél a cseh rakodómunkásnál. A nagy kapkodásban ő elfelejtette ellenőrizni, hogy a teherautó teljesen hátratolatott-e a rámpáig, csak az járhatott a fejében, hogy mielőbb lepakolja a raklapszám álló vodkát a telephelyen. Persze a dolog balul sült el, a melós meg egy igen kecses repülést mutatott be, szerencsére túl nagy baja nem lett, de az biztos, hogy néhány kék-zöld folt még emlékezteti egy darabig a melléfogására.

Persze az is lehet, hogy szabadidejében pilótának készül, és így akarta a repülési órákat szaporítani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.