Közbelépés helyett csak videózott az anya

Fésülködni akart, de kopasztás lett a vége + VIDEÓ!

Egy kissé elnézte a hajformázó eszközöket a két év körüli kisfiú, aki édesanyja kérdésére lelkesen válaszolta, hogy a haját fésüli - de valójában nem egészen azt csinálta.

2014.12.10 10:00ma.hu
Fotó: LiveLeak

"Mit csinálsz?" - hallatszik az anyuka hangja, mire a kisfiú lelkesen és persze legfőképp végtelenül büszkén feleli, hogy a haját fésüli. "Ahha... fésülöd a hajad" - erősíti meg az anya, és ettől a kisfiú még elégedettebb, kicsit még ki is húzza magát, bár a következő pillanatban kénytelen megvakarni a nyakát, mert nyilván szúrja a sok odahullott hajszál.

A kisfiú ugyanis nem fésülködik, hanem az elemes hajnyírót találta meg a fürdőszobában, így a végeredmény egy fölöttébb egyedi frizura lett. "Fantasztikus, jól nézel ki, nekem tetszik!" - dicsérgeti anyuka, aki szemmel láthatóan nem akarja letörni a fia lelkesedését, de azért megjegyezte, hogy egy darabig most biztos nem lesz gondja a fésülködésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.