És a végén még neki áll feljebb

Rejtély, hogyan kaphatott jogosítványt... + VIDEÓ!

"Tehetséges" sofőrökből sosem fogy ki a világ, nem az első, és vélhetően nem is az utolsó az az eset, amit ezúttal Csehországban sikerült valakinek felvennie: a nő közel 3 percig küzd a parkolással, és még így is elrontja.

2014.10.20 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Néha komolyan elcsodálkozunk azon, hogy egyes emberek hogyan kaphattak jogosítványt - sőt, időnként még az is teljesen jogosan merül fel, hogy egyáltalán tényleg van-e jogosítványuk. A legtöbb botcsinálta sofőrnek a parkolással és úgy általában a kormányzással szoktak gondjai adódni, a világháló tele van az erről szóló videókkal. De mivel ezekből sosem elég, meg a kétbalkezes vezetők tárháza is kifogyhatatlan, most egy prágai szőkét mutatunk be, akit a parkolóval szemközti házból filmeztek le.

Nem tudjuk, mióta bénázhatott már a nő, mire az ismeretlen férfi előkapta a telefonját, de az biztos, hogy minimum hatszor futott neki a nem is túl keskeny parkolóhelynek, végül aztán sikerült úgy beállnia, hogy csak milliméterek voltak a két autó közt. Emiatt persze nem bírta kinyitni az ajtót, és mi tagadás, valószínűleg egy efféle parkolási manőver után mindenki hasonlóan frusztrált és ideges lett volna. A fülén tartott mobiltelefon mindenesetre nem könnyítette meg a mozgást, szóval teljesen megértjük, hogy a végén mérgében a másik autóba rúgott bele.

Végül is hogy képzeli bárki is, hogy leparkol, inkább maradt volna mindenki otthon, sokkal kevesebb baja lett volna, ha nem másfél autónyi széles helyre kell beállnia, hanem legalább három hely vár rá üresen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.