Sikítófrászt kapott a kislány

"Úristen, ki ez a bácsi, és hova tette az apukámat?" + VIDEÓ

Jó mókának tűnhetett a szülők számára, de úgy tűnik, mégsem volt megfelelően előkészítve az apuka borotválkozása, mert a totyogó kislány riadt sikoltásban és sírásban tört ki.

2014.09.15 20:00ma.hu
Fotó: YouTube/Bradley Bailey

Amikor az apuka elhatározta, hogy megszabadul a hosszú évek óta növesztett szakállától, egy játékot talált ki a totyogókorú kislánya számára: egy bújócska során tervezett megszabadulni a bozontos arcszőrzettől, és úgy "bemutatkoznia" a kislányának. Csakhogy a móka visszafelé sült el, mert a játékból előbb meghökkenés, aztán pánikszerű sikítás, végül keserves zokogás lett.

A kislány eleinte hatalmasakat kacagott, amikor apukája a fejére terített egy törülközőt, amit a gyermek lerántott, a férfi pedig "kukucs!" felkiáltással vált láthatóvá. Aztán egy ponton azt mondja: "nemsokára visszajövök", de arról semmit nem mondott sem ő, sem a közben videózó anyuka, hogy a apa egy kicsit meg fog változni. Így hát teljesen érthető a gyermek reakciója, amikor az apja újra az ölébe vette őt, és a kislány a törülközőt felemelve egy látszólag vadidegen férfival találta szembe magát.

A zavart még inkább fokozta, hogy az "ismeretlen" bácsi pont úgy beszélt és pont úgy játszott vele, mint az apukája, de valahogy mégsem ő volt az, és kétségbeesetten igyekezett lefejteni magáról a "szörny" kezeit, miközben rémülten bújt az anyukájához. Szóval kedves szülők, jegyezzék meg: egy bizonyos kor alatt - ami persze mindenkinél eltér valamelyest - nem érdemes az efféle meglepetésekkel próbálkozni, hacsak nem akarnak a gyermek lelkében nehezen gyógyuló sebeket ejteni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.