Egy éneklős szelfi vezette nyomra a rendőröket

Kár volt énekelni - amiatt bukott meg az autótolvaj

Saját magát buktatta le az autótolvaj: önmaga vezette nyomra a rendőröket, amikor az eltulajdonított kocsival megállt és vidáman egy rapdalra zendített, miközben felvette magát a telefonjával.

2015.02.20 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages (Képünk illusztráció!)

Autólopáson kapták a texasi Kenneth Davist, aki meggondolatlanságának köszönhetően maga vezette nyomra a rendőröket az elkövetés után: a fiatal férfi előbb elkötötte a kisteherautót, aztán némileg eltávolodva a tetthelytől dalra fakadt. Megállította a járművet, majd fogta a mobiltelefonját és felvette saját magát, ahogy előadta a Drake nevű rapper How Bout Now című számát. A gond akkor kezdődött, amikor a rendőrök kiszúrták, hogy Davis világítás nélkül hajt az úton és megpróbálták leállítani őt - ahogy két másik kisteherautót is, azokat Davis társai vezették.

A kocsikat vezető sofőrök közül ketten elmenekültek, köztük Davis is, ám a nagy sietségben a mobilját a teherautóban felejtette, rajta a frissen készült éneklős szelfivel, de a rendőrség más autólopásokhoz is kapcsolható bizonyítékokat is talált a készüléken. Most 12 ezer dollár óvadék ellenében tartják fogva - jelentette a KHOU televíziócsatorna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.