Lekonyult a fegyver...

Saját magát lőtte lábon a tolvaj a benzinkútrablás közben

Az eladót akarta megfenyegetni a kezében tartott pisztollyal, ám az valahogyan kifordult a benzinkútrabló kezéből és a nagy sietségben saját magát lőtte lábon.

2015.01.29 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Mindent megtervezett a rabló: arcát kendővel takarta el és egy fegyvert is vitt magával a benzinkútra, amit ki akart rabolni, a dolgok mégis rossz fordulatot vettek - legalábbis az ő szemszögéből nézve. A 21 éves Donnello Knowles a kaliforniai Stocktonban vágott neki az éjszakának, indulásképp a rendőrség szerint egy körömszalont fosztott ki, aztán egy gyorsétterembe tért be némi pénz reményében. Ezt követően állított be a benzinkútra, ahol a nadrágja zsebéből elővette a pisztolyt és azzal fenyegette meg a pénztárost.

Ekkor azonban valahogy lebillent a kezében tartott fegyver és elsült, így Knowles saját magát lőtte lábon. Sarkon fordult és elrohant egy közelben lakó barátjához, onnan hívták fel a 911-et és azt mondták, hogy valaki meglőtte a férfit, de amikor a mentők megérkeztek, csak néhány pillanat kellett, hogy rájöjjenek, az "ártatlan áldozat" valójában a frissen körözés alá vett bűnöző.

A férfit jelenleg egy közeli kórházban kezelik - és rendőr vigyáz arra, hogy nehogy kibicegjen a kórteremből...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.