Elájult a szülés közben

Vonaton kezdett szülni, de kiesett a baba a vécén át

Egy vonat vécéjében szülte meg a gyermekét egy nő, ám mivel az valójában csak egy lyuk volt a fülke és a föld között, a baba kizuhant a sínek közé. Bámulatos módon mégis túlélte.

2015.02.17 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky

Egy vonat mosdójába vonszolta be magát a mindenórás terhes nő, mikor rosszul lett, és a nyitott aljú vécén keresztül egyenesen a sínekre zuhant az újszülött babája - jelentették az indiai hírügynökségek. A bizarr baleset vasárnap történt Rajasthanban, de csodával határos módon a baba túlélte az esést és a sírására felfigyelt az egyik vasúti őr, aki szólt a főnökeinek, így gyorsan leállították a vonatforgalmat és megmentették a babát.

A vonat személyzete szerint a Manu nevű nő nem érezte jól magát, ezért indult el a vécére, ám ott néhány perccel később megindult a szülés, a nő pedig elveszítette az eszméletét. Csak akkor találtak rá, amikor a munkás felfedezte az előzőleg elhaladó vonat után a földön heverő újszülöttet. Nem kellett sokáig keresgélni, a vonat megállítása után rátaláltak a még mindig ájult nőre, akit kórházba vittek, és a helyi kórházban kapott elsősegély után az újszülöttet is átvitték a nagyobb, Hanumangarh városi kórházba az anyja mellé.

Az intézmény főorvosa szerint mindketten jól vannak, és az összes vizsgálati eredmény normális volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.