"Nem haragszom rád"

27 éve a vécében hagyták, most megtalálta a szülőanyját

27 évvel a születése után sikerült megtalálnia egy amerikai lánynak a szülőanyját, akiről kiderült, hogy 17 évesen megerőszakolták, ezért titkolta el a gyermek létezését és ezért hagyta el.

2014.03.27 07:50ma.hu
Fotó: Facebook

Katheryn Deprill mindössze néhány órás volt, amikor 27 évvel ezelőtt rátaláltak a pennsylvaniai Allentown egyik gyorséttermének vécéjében, sokáig "Burger King Baby" néven emlegették őt a sajtóban. A fiatal nő tudta, hogy nem a valódi szülei nevelték őt fel, és sosem adta fel a reményt, hogy egyszer megtalálhatja azt a nőt, aki a világra hozta őt, és talán azt is megtudja, miért hagyta el őt annak idején. A hivatalos keresés azonban nem vezetett eredményre, a hatóságok annak idején nem bukkantak rá az ismeretlen újszülött anyjára.

Katheryn azonban egy hónapja új módszerrel próbálkozott: a Facebookon tette közzé felhívását, melyben néhány főbb részletet közölt a születéséről, köztük a dátumot és a helyszínt, ahol rátaláltak. "Azt akarom, hogy tudja, nem haragszom rá azért, amit tett, de rengeteg kérdésem van, amit fel szeretnék tenni neki, és szeretnék kapcsolatot kialakítani a biológiai anyámmal" - írta a közösségi oldalon.

Bár anyja megtehette volna, hogy továbbra is titokban tartja a kilétét, miután eljutott hozzá az üzenet, ő azonban úgy döntött, közel 3 évtizede őrzött titkát felfedi, és megkereste a lányát. Elmondta, hogy mindössze 17 éves volt akkor, amikor Katherynt megszülte, egy külföldi útja során erőszakolták őt meg, akkor esett teherbe, és még szülei elől is eltitkolta az állapotát. Amikor elérkezett a szülés ideje, olyan helyet keresett, amiről tudta, hogy időben rá fognak találni a babára. "Megcsókolta a csecsemő homlokát... és elment" - mondta Jim Waldron ügyvéd.

Az újraegyesítésen jelen volt Katheryn örökbefogadó anyja, és a vérszerinti anya férje is. "Elhagyott valahol, ahol tudta, hogy meg fognak találni. Nem akart eldobni engem" - idézte Katheryn optimista szavait a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.