Műtét után jelent meg a kutya

Felbukkant a kórházban: kiszagolta a kutya a gazdája nyomát

Kiszagolta, hová vitték a gazdáját, és nem sokkal a műtét után felbukkant a kórháznál a törpe schnauzer. Csak a lift miatt nem tudott egészen a gazdi szobájáig menni, ott találták az előtérben ülve.

2015.02.16 10:00ma.hu
Fotó: Wikipedia/Sale23 (Képünk illusztráció!)

A családtagok csak azt vették észre, hogy a törpe schnauzer múlt szombaton eltűnt otthonról. Persze próbálták megkeresni Sissyt, de mindhiába, szökése után mintha a föld nyelte volna el. Aztán néhány nappal később legnagyobb meglepetésükre egy csaknem két mérfölddel (3,2 km) távolabbi kórház előterében. Az iowai Cedar Rapidsban álló központi kórház biztonsági őre könnyedén elérte a tulajdonost, a kutya nyakörvén ugyanis ott lógott egy biléta, rajta a gazdi címével és telefonszámával.

Amikor Dale Franck felvette a telefont, minden világossá vált: a kórházban néhány nappal korábban műtötték meg a feleségét, Nancy Francket, aki egyben a kutya gazdája volt. Az ő keresésére indult Sissy, bár az egyelőre nem világos, hogy hogyan volt képes az autó nyomát követni, amivel előzőleg Nancyt a kórházba szállították. Az egészségügyi központban valószínűleg egészen a gazdája szobájáig ment volna, de a lifttel már nem boldogult, ekkor talált rá a biztonsági őr - számolt be a megható hűségről a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.