Ilyen egy igazán hűséges kutya

Igazi hős: akkor is menti a gazdit, mikor nem kéne

A kutya az ember leghűségesebb barátja, nem véletlenül él a négylábúakról ez a kép. Az alábbi videó főhőse például bármit megtenne, ha úgy látná, hogy gazdája veszélyben van - akkor is, ha igazából nincs.

2015.01.28 12:00ma.hu
Fotó: YouTube/kingpic

Nem tudni, hol és mikor készült az alábbi felvétel, csak az biztos, hogy három nappal ezelőtt került fel a legnagyobb videómegosztóra, és máris közel 900 ezren voltak kíváncsiak a hős kutyára, aki kimentette a vízből a "fuldokló" gazdáját. Persze valójában a férfi nem volt életveszélyben, csupán lemerült néhány másodpercre a víz alá, és amikor nem jött fel a kutya számára ésszerűnek tűnő időn belül, az eb azonnal akcióba lendült.

Gazdájának egy kissé sokkoló volt, amikor a kutya a lendülettől épp a fejére ugrott, amikor a vízbe vetette magát, és csak remélni tudjuk, hogy valódi vészhelyzet esetén nem az ujjánál fogva akarja majd kihúzni a vízből az eszméletlen gazdit a hű eb, de a bátorsága egyértelműen elismerést érdemel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.