Kegyetlen volt a bosszú

Savval öntötte le a párja péniszét, mikor meglátta a szexfilmet

A tinédzserkorú lánynak fogalma sem volt róla, hogy párja videóra veszi a szeretkezésüket, mígnem ki nem került a felvétel a világhálóra. A lány durva bosszút állt a kedvesén.

2015.02.03 22:00ma.hu

A 17 éves lány még csak nem is sejtette, hogy barátja, Humphrey Khoza bekapcsolta a laptopja kameráját, mielőtt lefeküdtek egymással. Csak akkor szembesült a meglepetéssel, amikor a film valahogyan felkerült a közösségi oldalak egyikére, onnan pedig viharos gyorsasággal és megállíthatatlanul terjedt szét. A dühös lány - akinek nevét személyiségi okokból nem hozták nyilvánosságra - találkozót kért a 25 éves párjától egy kocsmában, ahol egy pillanat alatt zajlott le a bosszú. A lány Khozához lépve annyit mondott: "te kutya!", majd egy adag akkumulátorsavat löttyintett a férfi ölébe.

"Minden egy pillanat alatt történt, láttam, hogy egy üveg van nála, de nem vettem észre, hogy savat hoz" - mondta a dél-afrikai Mpumalangában élő Khoza. "Dühösen kutyának nevezett. Megkérdezte, hogy tehettem vele ilyen gonosz dolgot. Csak ekkor jöttem rá, hogy arról a videóról beszél, amit felvettem, miközben szexeltünk" - mesélte Khoza.

Mint mondta, fogalma sincs, hogyan került a felvétel a közösségi hálóra, csak abban az egyben biztos, amit az orvosok mondtak neki az eset után: a péniszét nemhogy szexre nem fogja tudni soha többé használni, de semmi másra sem: egy csövön keresztül kell neki vizelnie. Ennek ellenére Khoza nem tervezi, hogy feljelentést tesz a lány ellen. "Teljesen felesleges, mert ez nem hozza vissza a férfiasságom. Neki pedig a börtönben tönkremenne a jövője, mert ő még fiatal és nem arra kell fordítania az energiáit, hogy bíróságra járkáljon" - jegyezte meg nagylelkűen megbocsátva a lényegében megcsonkított ifjú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.