Kétszer vágta le a megcsalt feleség a szervet

Kóbor kutya vitte el a hűtlen férj levágott péniszét

A legtöbb szerelmes igen rosszul viseli, ha rájön, hogy a párja megcsalta, de az ritkán fordul elő, hogy bosszúból a nő levágja a férje péniszét. Mármint kétszer egymás után.

2015.01.19 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Ha egy feleség rájön, hogy a férje megcsalja, teljesen érthető reakció, ha kiborul és jelenetet rendez. Az már kevésbé szokványos, sőt, kifejezetten ritka, ha a bosszúja odáig terjed, hogy a hűtlen hitvesét megszabadítja a bűnös estrészétől. De egy kínai nő még ennél is tovább ment: kétszer is levágta a férje péniszét. A 32 éves Fan Lung öt gyermeket nemzett már feleségének, és úgy látszik, az asszony ezzel meg is elégedett, mert amikor felfedezte a kacér e-maileket - amiket az ostoba férj a feleség mobiltelefonjáról küldött el a szeretőjének -, megvárta, míg férje elalszik és egy ollóval vágta rövidre a már nem is annyira titkos viszonyt.

A férfit azonnal kórházba szállították, de felesége biztosra akart menni, és nem várta meg, míg férje a visszavarrt nemiszervvel ismét tévútra téved. Ezért aztán beosont a kórterembe, ahol a férj feküdt, és újra levágta a szinte csak percekkel korábban visszavarrt húsdarabot - és hogy ezúttal ne tudják visszavarrni, kidobta az ablakon. A kórház recepcióján jelentette valaki, hogy egy meztelen férfit ütlegel egy magából kikelt nő, és nem sokkal később meg is találták a beteget, akinek vér csorgott végig a lábán.

Az orvosok és a rendőrök átfésülték a környéket, de már nem találták meg a levágott péniszt az ablak közelében, gyanújuk szerint egy arra kóborló kutya vagy esetleg macska kaphatta fel a néhány perc alatt, amíg nem kezdték keresni. A férfi fizikailag már stabil állapotban van, de érzelmileg érthető módon megviselték a történtek, a feleséget viszont súlyos testi sértés vádjával letartóztatták - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.