Túl kicsi volt, ezért még kisebbre vágta

Levágta és kidobta a kukába a péniszét, mert a barátnője leszólta

Mentőt kellett hívni egy 22 éves férfihoz, akinek a barátnője leszólta az ágyban nyújtott teljesítményét, majd a méltóságában sértett férfi egy pengével levágta és a kukába dobta a péniszét.

2014.10.24 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/num_skyman

Levágta a péniszét egy 22 éves macedón férfi, majd a kukába dobta a húsdarabot, mert annyira zokon vette, hogy előzőleg a barátnője nem túl felemelően értékelte az ágyban nyújtott teljesítményét. Oliver Ilic az orvosoknak azt mondta: úgy érezte, hogy a túl kicsi pénisze volt az oka annak, hogy barátnőjével eltávolodtak egymástól, és ezért döntött úgy, hogy bosszút áll a szerven, csakhogy miután levágta, rájött, hogy képtelen elállítani a vérzést.

A férfi kórházba szállítása után a rendőrség visszament a házhoz, és akkor találták meg a szemetesben a nemiszervét, de a Kocani városban működő kórházban nem volt olyan sebész, aki kellően képzett lett volna egy ilyen bonyolult helyreállító műtéthez, ezért Ilicet átvitték a szkopjei kórházba. Szerencséje volt, mert az ottani sebészcsapat vissza tudta varrni a levágott péniszét egy ötórás műtét során. Azt azonban egyelőre korai lenne megjósolni, hogy sikeresnek mondható-e az operáció, és hogy valaha újra működőképes lesz-e a nemes szerv.

Macedóniában rövid időn belül ez volt a második ilyen öncsonkításos eset, de a másik, 40 éves áldozatnak nem sikerült visszavarrni a nemiszervét, mert ő lehúzta a vécén - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.