Pot-pourri fogott ki a túlbuzgó zsarun

Melléfogott a rendőr: drogot keresett, de csak illatos növényeket talált

Azt hitte, az év fogására tett szert, ám kisvártatva az egész őrs rajta nevetett, most meg a fél világ csatlakozott a kárörvendő kollégákhoz: a rendőr drogot keresett, de csak illatozó szárított növényeket talált.

2015.02.02 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/patpitchaya

Az év fogásában reménykedett, helyette viszont az év egyik melléfogását sikerült megcsípnie egy brit rendőrnek, aki gyanúsnak találta az erős illatot árasztó dobozokat egy stafforshire-i elosztóközpontban. A tiszt ezért mind a tíz dobozt bepakolta a kocsijába, majd miközben úton volt az őrsre, felhívta a 20 mérfölddel távolabb állomásozó bűnügyi szakértőket és követelte, hogy azonnal küldjenek a helyszínre kábítószer-kereső kutyákat. Annyira meggyőző volt, hogy a kutyákat át is szállították, a tisztnek pedig még arra is volt gondja, hogy jó előre értesítse a kollégáit, hogy mekkora mennyiségű kábítószerre csapott le.

Kár volt a nagy felhajtás, mert így sokkal nagyobb közönség előtt bőgött le a rendőr, amikor a szimatoló ebek egész egyszerűen nem akartak a dobozokkal foglalkozni. Nem volt mit tenni, kénytelenek voltak a népes tanúsereglet előtt felnyitni a dobozokat - amikben néhány tál pot-pourrit, azaz illatosításra használt szárított növénykeveréket találtak. A rendőr mentségére legyen mondva, hogy ő már eleve egy bejelentés hírére vonult ki a csomagszállító cég központjába, az ottani dolgozók is azt hitték, hogy más miatt árad annyira intenzív illat a kartondobozokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.