Véletlenül lőtte fejbe a tinédzsert

Halálra rappelte a barátját egy pisztollyal

Teljesen belefeledkezett a két fiatal egy rapsláger szavalásába, és amikor az egyikük felkapott egy pisztolyt, nem vette észre, hogy meg van töltve. A következő pillanatban a barátja halott volt.

2015.01.29 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Barátja megölésével vádolnak egy 22 éves floridai férfit, igaz, egyelőre balesetként kezelik a 17 éves Douglas Trey Winslow halálát. A két cimbora rapslágereket kántált, amikor Rodney Clay Patrick Jr. felkapta a pisztolyát, és anélkül, hogy ellenőrizte volna a tárat, a nagy rappelés hevében rámutatott vele Douglasre és megtörtént a baj: fejbe lőtte a tinédzsert. A lövés olyan súlyos sérülést okozott, hogy Winslow azonnal belehalt.

A gyilkos felhívta a mentőket és eleinte azt próbálta beadni nekik, hogy Winslow saját magát lőtte fejbe, ám az orlandói rendőrség röviddel később rájött, hogy nem egészen úgy történt, ahogy a tanú elmondta, és onnan kezdve gyanúsítottként kezelték őt. Most fegyveres gyilkossággal, bizonyítékok hamisításával és szabályozott anyag birtoklásával vádolják, előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.