A mérkőzés után vették ki a 9 mm-es töltényt

Fejbe lőtték a kapust, golyóval játszotta le a meccset

Egy kispályás futballtornán lőtték fejbe egy 9 mm-es lövedékkel az 51 éves kapust, aki azonban ezt követően nem állt ki a játékból, lejátszotta a meccset és csak utána ment kórházba.

2013.06.19 10:01MTI

Egy szarajevói kispályás futballtornán fejbe lőttek egy 51 éves férfit, aki a koponyájába fúródott kilenc milliméteres tölténnyel játszotta végig a mérkőzést - írja honlapján a Magyar Szó című újvidéki újság. A Dnevni avaz című boszniai hírlapra hivatkozó beszámoló szerint Dusko Krtalica kapus észre sem vette, hogy fejbe lőtték: a mérkőzés alatt fejsérülésre panaszkodott ugyan, de azt hitte, hogy csak beütötte a fejét a kapufába, és nem ment le a pályáról.

Fotó: freedigitalphotos.net

Jól védett, csak egy gólt kapott a meccsen. A mérkőzés lefújása után viszont a keze görcsölni kezdett, nehezen beszélt. Kórházba szállították, ahol a röntgen kimutatta, hogy egy lövedék van a koponyájában.

A kapust megműtötték, állapota stabil. Az esetet jelentették a rendőrségen, amely átfésülte a Boljakov Potok nevű városrészt, ahol a furcsa baleset történt, és kiderült, hogy a futballtorna idején három lakodalom is volt a környéken. A balkáni lakodalmak gyakori "tartozéka" a pisztoly, az egyik társaság "örömlövöldözése" sült el balul.

A rendőrség előállította a 42 éves Sejno Ligatát, akinél megtaláltak a 9 milliméteres Crvena zastava típusú lőfegyvert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.