Terhesnek mondta magát a nő

Befogadta a hajléktalant, az meg szexelni kezdett a kutyával

Azt állította, hogy négyhónapos terhes, ezzel az ürüggyel kéredzkedett be egy házba a hajléktalan nő, ám a házigazdát az éjszaka közepén meglepő látvány fogadta, mikor valamiért felébredt.

2015.01.08 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Csak jót akart tenni a hajléktalan nővel, ám az irgalmas szamaritánus nem egészen arra számított, amit "cserébe" kapott. A fedél nélküli nő az amerikai Oakland déli részén szólította meg a lágyszívű környékbelit egy bolt előtt, aki ráállt, hogy egy éjszakára szállást ad neki - főleg miután a nő előadta, hogy terhes, és már a negyedik hónapban jár. Történetét hallva a háztulajdonosnak megesett a szíve a nőn, és meghívta a házába, ahol vacsorát főzött neki, tiszta ruhát adott rá és biztosította a fürdés lehetőségét, majd azt mondta, reggelig ott maradhat.

Ám valamikor 3 óra körül nem részletezett ok miatt a tulajdonos felébredt és lement a ház földszintjére, ahol legnagyobb meglepetésére félreérthetetlen helyzetben találta a nőt a kutyájával. Engedékenysége azonnal szertefoszlott és felszólította az alkalmi vendégét, hogy azonnal hagyja el a házat. Erre állítólag a hajléktalan annyira feldühödött, hogy egy súlyzót dobott az üvegajtónak, kitörve azt.

Nem sokkal később elfogták és letartóztatták, most állattal történt szexuális közösülésért, rongálásért és zaklató birtokháborításért kell felelnie - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.