Egy VW Bogárral kezdődött minden...

Bolondul az autókért: már több mint 700-zal szexelt

Nincs abban semmi kirívó, ha egy férfi bolondul az autókért, ám a 63 éves Edward Smith nem egészen úgy vonzódik a járművekhez, ami még a normális határokba beleférne.

2014.10.15 10:00ma.hu

Edward Smith szerint minden akkor kezdődött, amikor mindössze 15 évesen "találkozott" egy Volkswagen Beetle-lel. A most 63 éves férfi azt mondja, egy éjszakán már nem tudott ellenállni a vágynak, ezért kiosont a házból és "szeretkezett" a szomszédja kocsijával. A férfi a This Morning című brit televízióshow-ban bevallotta, hogy az 1965-ös első aktusa óta már több mint 700 autóval volt viszonya, és sokkal erősebb vonzalmat érez a járművek iránt, mint a nőkhöz. Sőt: azt sem titkolta, hogy volt már szexuális kapcsolata helikopterrel és repülőgéppel is.

Smith a parafília, azaz a rendellenes szexuális vonzódások egyik típusában, úgynevezett mechafíliában szenved, vagyis a gépek izgatják fel. A washingtoni férfi tudja, hogy nagy rizikót vállal minden alkalommal, amikor "összefekszik" egy autóval, de az biztos, hogy egyik járgány sincs biztonságban a közelében. Amikor a reggeli tévéshow műsorvezetői megkérdezték, mégis hogyan történik egy ilyen aktus, Smith azt felelte, általában átöleli az autót, hogy minél közelebb érezhesse magához, aztán beszélget egy kicsit a szeretőjével. A többi csak fizikai kielégülés, de minden autótulajdonost igyekezett megnyugtatni a férfi, hogy sosem hatol be, csak maszturbál a kocsi mellett.

Fotó: freedigitalphotos.net/federico stevanin

Bár nem veti meg az alkalmi kalandokat, a férfi igazi szerelme a Vanilla névre hallgató, hófehér VW Bogár, amelyet 1982-ben vett meg. "Viszonyukat" rendkívül meghittnek, finomnak és főleg tiszteletteljesnek írta le, melynek része, hogy sosem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, elvégre kapcsolatuk magánügy, akárcsak a normális párok közt. Vanilla egyébként igen megértő pár, mert bár Smith állandó kapcsolatot tart fenn egy Ginger nevű Ford Rangerrel is, a fehér kisautó sosem féltékenykedik. "Nagyon elnéző" - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy az autók nem tárgyak, hanem érző lények.

Bár Edward Smithnek valódi nőkkel is volt kapcsolata a múltban, az autókkal folytatott légyottokat semmihez sem hasonlíthatónak mondja, és hiszi, hogy az irántuk érzett mély szeretete sosem fog elmúlni. "Nem akarom, hogy bármi elválasszon bennünket egymástól" - ismerte be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.