Csak egy kis találékonyság...

Látott már cybermókust? Most fog!

Te jó ég, mi ez, tán űrlények szállták meg a kertet? Szerencsére erről szó sincs, csak egy Doctor Who-rajongó találta ki, hogyan "teremthet" cybermókust, amit aztán le is filmezett.

2014.12.28 08:00ma.hu
Fotó: YouTube/Sunday Mirror

"Leírhatatlan volt, megérte az időt és az erőfeszítést!" - lelkendezett a 40 éves, kétgyermekes anya, miután sikerült filmre vennie a cybermókust. A Doctor Who-rajongó hölgy - akinek egyébként az egész családja osztja a lelkesedést a sci-fi sorozat iránt - kitalálta, hogy az egyik maszkot alakítja át mókusetetőnek, a hatás pedig nem maradt el, amikor egy apró rágcsáló felfedezte.

Az angliai New Forestben, Beaulieu-ben élő Emma Young dióból és mogyoróvajból álló keveréket töltött a maszkba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.