Veszélyben lehet a 11 hónapos baba?

Anyját leszúrták, a kisbabát nem találják

A rendőrség szerint veszélyben lehet az a 11 hónapos kisfiú, akinek anyját nemrégiben holtan találták meg a lakásában, a gyilkossággal és kisfiú elrablásával az apát gyanúsítják.

2014.12.10 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

A texasi hatóságok nagy erőkkel keresnek egy 11 hónapos kisfiút, aki eltűnt az otthonából, ahol anyját meggyilkolták. A 27 éves Anastacia Oaikhena Lambert holttestére a hűtőbe gyömöszölve talált rá egy karbantartó, aki azért ment be a lakásba, mert gyanús lett neki a bentről áradó erős szag. A nőről csak annyit tudni, hogy leszúrták, de a kisfiának semmi nyomát nem találták. A houstoni rendőrség szerint a kis Achilles Lambert az apjával, Patrick Lamberttel lehet, aki a szomszédok elmondása alapján már korábban elhidegült a feleségétől, így elsőszámú gyanúsítottként szerepel a nyomozók listáján.

A rendőrség a 38 éves férfi ellen körözést adott ki, mert egyelőre nem akadtak a nyomára, hogy kihallgassák a kisbaba elrablásának és a gyilkosság vádjával - számolt be a NY Daily News című internetes hírhonlap. A sajtónak ugyanakkor a hatóságok nem adtak felvilágosítást arra vonatkozóan, hogy a nő holtteste mióta bomladozhatott a hűtőben. Annyit azonban biztosan tudni lehet, hogy legalább november 20. óta a lakás áram nélkül volt, mivel jókora fizetési késedelmet halmoztak fel a közüzemi számlákon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.