Öngyújtóval gyújtotta fel a kocsit az egyik kicsi

Égő autóból mentették ki a gyerekeket - az anyjuk épp bevásárolt

Egy autóban beszíjazva hagyta három gyermekét egy nő, míg bement egy boltba vásárolni. Mire végzett, a kocsija kiégett, a gyerekeit pedig csak a gyors segítségnek köszönhetően sikerült megmenteni.

2014.12.02 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Kifizettetik a nővel a mentési költségeket, a hatóságok szerint ugyanis kellő odafigyeléssel meg lehetett volna előzni a kis híján tragédiával végződött balesetet. A pennsylvaniai Bradford egyik áruházának parkolójában a nő felügyelet nélkül, beszíjazva hagyta a három gyermekét, a két kisebb mindössze 2 és 3 éves volt, a nagyobb pedig 10. A szemtanúk elmondása szerint a legidősebb gyerek egy öngyújtóval játszadozhatott, amivel meggyújtott egy papírlapot, így lobbant túl nagyra a láng, de még időben sikerült a gyerekeket kimenekíteni és a tüzet eloltani.

Az utastér azonban így is erősen megrongálódott - jegyezte meg Tom Munn rendőrfőkapitány. A nő ellen vizsgálat indult - egyelőre nem tudni, beérik-e a hatóságok a mentés költségeinek megtérítésével, vagy egyéb pontban is emelnek-e ellene vádat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.