A matektanár nagyon élvezte

Nyalakodáson kapták a diákok az igazgatót

Az igazgató mindent tagad és azt állítja, manipulálták a videófelvételt, amelyen teljesen félreérthetetlen helyzetben, a matektanárnő lábai közt van a feje - és a tanárnő teljesen meztelen.

2014.11.21 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Egyelőre nem tudni, ki hazudik, de az igazgatónak elég rosszul áll a szénája, mert a diákok esküdöznek, hogy a videófelvétel valódi, azon valóban a 41 éves Drago Kamenik látható, amint fejét a matematika szakos tanárnő lábai közé fúrja - és a 45 éves Manja Mertelj altestén nincs ruha. A szlovéniai Maribor egyik középiskolájában a tanulók a tanteremből kiszűrődő hangokra lettek figyelmesek, ezért mentek be videó üzemmódra állított telefonnal. "Hallottuk a hangokat és tudtuk, hogy valaki szexel odabent" - magyarázta egy 19 éves tanuló.

Csakhogy eredetileg azt hitték, hogy két diáktársuk használta ki az üresen álló tantermet. "Nem tudtuk elhinni, mikor azt láttuk, hogy a matektanár és az igazgató az" - folytatta a diák. Az in flagranti rajtakapott páros persze mindent tagad, az igazgató pedig egyenesen csalással vádolja a felvétel készítőit, állítólag meghamisították a videót és csak rámontírozták a fejét valaki más nyakára. A diákok viszont készek a teljes klipet a rendőrség rendelkezésére bocsátani - egy rövidebb részletet már megosztottak a közösségi hálón, és azt mondták, szerintük nem kell további bizonyíték, mert senki sem kételkedik a felvétel valódiságában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.