Tiltakozik a játékgyártó cég

Orális szexet kínál a pornósztár a legjobb legójátékért

A világ talán leghíresebb építőkockagyártó cége élénken tiltakozik, a férfiak azonban kapva kaptak az alkalmon, hogy egy profi elégítse ki őket a szájával. Ehhez mindössze egy kreatív építményt kell összerakniuk.

2014.01.30 16:19ma.hu

Nem tudni, számított-e akkora sikerre, mint amilyen övezte a bejelentését, a felnőttfilmek sztárjának felhívására mindenesetre a világ minden tájáról férfiak tucatjai jelentkeztek, összesen több mint százan jelezték, hogy versenybe szállnak Christy Mack szájáért. A pornócsillag ugyanis a Twitteren közzétett felhívása szerint orális szexben részesíti azt a férfit, aki a legjobb legójátékot építi meg. A 22 éves XXX-csillag január 23-án hirdette meg a versenyt, de az eredetileg kiírt március 1-i határidő előtt jóval korábban, már egy hét múlva kénytelen volt lefújni a nevezést, mert a Lego cég hivatalosan is tiltakozását fejezte ki az ellen, hogy ilyen kétes erkölcsű versenyhez használják fel a nevét.

Fotó: Twitter

Amikor a játékgyártó cég ügyvédei jelezték neki, hogy nem örülnek a név ilyetén felhasználásának, Christy ismét a mikroblogon osztotta meg rajongóival a hírt, némi cinizmussal fűszerezve. "A versenyt kénytelen vagyok lefújni, mert az ügyvédeknek nem tetszik a Twitter-kiírásom. Azt hiszem, azért, mert nem győztek a versenyben." A Lego- és pornórajongók álmai tehát összetörtek, de a nő egy utolsó pimasz bejegyzést még közzétett: "Úgy vélem, ha az emberek építeni akarnak valami színeset, ami átlépi a 18 éven felüli játékok határát, ki vagyok én, hogy megállíthatnám őket?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.