Elítélték a pedagógust

135 év börtön a 12 évessel folytatott orális szexért

Kevesebb, mint három óra alatt döntést hozott az esküdtszék a 31 éves Ethel Anderson ügyében. A nőt bűnösnek találták kiskorú sérelmére elkövetett, szemérem elleni erőszak vádjában.

2013.09.19 07:30ma.hu
Ethel Anderson

A most 14 éves fiú tanúvallomásában elmondta: Anderson - aki a bűncselekmény idején a tanára volt a Mango Általános Iskolában - matematikából korrepetálta még 2011 decemberében, és már korán elkezdett közeledni hozzá. Az elkövetkező hónapok során a tanárnő több ízben is orálisan elégítette ki a fiút és ruhában imitáltak szex jeleneteket.

A páros több száz szexuális tartalmú üzenetet váltott, amiből kiderült, pontosan mi is történt közöttük. A nő egyébként házas volt és van egy - akkor még csak öt éves - kislánya.

Anderson elismerte, hogy a fiú és közte szexre került sor, mint elmondta, a fiú érzelmileg sérült volt és komoly problémái voltak az iskolában. Ugyanakkor leszögezte, a fiú közeledett felé és erőltette a fizikai kontaktust.

Anderson akár 135 év börtönbüntetést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.