Jobb mint az erényöv

Orális szex: ha jó, nem lép félre a nő

A kutatók azt mondják: minimalizálható a nő félrelépésének kockázata, ha a férfi nyelve kellően és gyakran kényezteti...

2013.07.14 20:16ma.hu
hirdetés

Egy friss tanulmány szerint amennyiben a férfiak rendszeresen kielégítik nőpartnerüket szájjal és nyelvvel, akkor nem kell aggódniuk az esetleges félrelépések miatt.

Az evolúciós lélektannal foglalkozó folyóirat, az Evolutionary Psychology által publikált tanulmány szerint a kutatást az indokolta, hogy a szakemberek meg akarták érteni a jelenséget, mivel ez nem kapcsolódik közvetlen a fajfenntartáshoz.

A kutatásban 243 heteroszexuális, felnőtt, kapcsolatban lévő férfi vett részt. Mint kiderült, a jó orális szex eltántorítja a nőket a félrelépés csábításától, mivel biztossá teszi őket abban, hogy nem kell máshol keresniük a kényeztetést és a boldogságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.