Az életét áldozta ezért a sportért

Szepesi Niki vs. Kicsi bácsi: "El kellett volna zavarniuk"

Adásba került szerda este az a Frizbi-rész, amelyben Szepesi Nikit és Bacsa Istvánt szembesítette Hajdú Péter.

2013.09.19 00:01ma.hu

Nagy örömömre szolgál, hogy egy még adásba sem került sztori ilyen átgondolt és éles kritikákat vált ki a szakma kiválóságaiból és a kommentelői társadalom tagjaiból. Ha nem veszik tolakodásnak, tisztelettel javaslom, hogy esetleg nézzék is meg az adást szerda este 22.40-kor a TV2-n.
Üdvözlettel:
Hajdú Péter


Posztolta ki a műsorvezető fenti üzenetét a népszerű közösségi oldalra, miután az adás felvételét követően számos kritika jelent meg vele és műsorával kapcsolatban. Egyes lapértesülések szerint a fiatal úszó sokkot kapott, mikor meglátta a 84 éves egykori masszőrt a Frizbi felvételén. Az idős bácsi azért került reflektorfénybe, mert magára ismert Szepesi könyvében, egy stábtagról ugyanis azt állítja a szerző: kislánykorában többször is molesztálta. Ezt követően több egykori úszó és Kicsi bácsi egyik rokona is azt állította, mindez velük is megtörtént.

Hajdú Péter először számon kérte Szepesi Nikit, miért teregette ki mások szexuális életét, miért nem csak a sajátját, folyamatosan azt firtatva, hogy mi értelmét látta a botránykönyv megjelentetésének, amelynek a második része is elkészült már.

- Téged sem szeretnek sokan – vágott vissza a fiatal úszó, mire a műsorvezető azt válaszolta: „Azért, amit kérdezek, de nem teregetek ki semmit” – kapta a választ. Mindenesetre Niki szerint a könyv arra volt jó többek között, hogy megmutassa, mi is zajlik a színfalak mögött.

Az egyre kellemetlenebb beszélgetés tetőpontjaként Hajdú behívta Bacsa Istvánt. Szepesi arcáról lefagyott a mosoly, de illedelmesen tűrte a kínos szituációt. Kicsi bácsi elmondta, hogy nem azért vetkőztek le a lányok a masszírozáshoz, hogy ő megtapogassa őket, hanem azért, mert nem tudta volna – például – a hasizmukat másként „megcsinálni”.

Hajdú Péter feltette a kérdést Bacsa Istvánnak, hogy szerinte Niki miért hazudna, és valóban molesztálta-e a lányokat:
– Én szexuálisan nem molesztáltam egy gyereket sem, ez holtbiztos! Ha akkoriban probléma lett volna ebből – hiszen állítólag az edzők és Niki szülei is tudtak erről –, akkor miért engedtek volna engem még 6 éven keresztül dolgozni? – tette fel a kérdést a 84 éves férfi, aki szerint tönkretette az egész életét a megjelent könyv.
Ekkor a talkshow házigazdájából feltört egy fájó gyerekkori emlék, miszerint 12 éves korában a tornatanára bevitte a vécébe és összeverte, és szerinte ha őt kérdeznék arról a kellemetlen ügyről, az az ember is letagadná a tettét. Kijelentette, hogy aki 12 éves lányokat molesztál, az megérdemli a büntetést.

– Meg is érdemli, kapja meg, én is kapjam meg, de én nem csináltam ilyet. Az életem áldoztam ezért a sportért – mondta Kicsi bácsi, aki szerint már akkoriban ki kellett volna ennek az egésznek derülnie, ha igaz lenne, és ebben az esetben el kellett volna őt zavarni onnan az edzőknek és a szülőknek egyaránt.

Miután a műsorvezető szembesítette a haragosokat, azzal köszönt el, hogy Bacsa Istvánnak még van mit tisztáznia ebben az ügyben.

Facebook-posztjai alapján Hajdú Péter egyébként már egy jó ideje fogyókúrázik, ehhez Schobert Norbert módszerét is segítségül hívja. Talán ennek volt köszönhető, hogy Győzikével indult a műsor, aki beszámolt arról, hogyan fogyott több tíz kilót nagyon rövid idő alatt. Hajdú minden részletét kikérdezte a látványos eredménynek, így többek között azt is megtudtuk, hogy aminosavakat kell szedni, ám az út rögös, mert akár a nemzőképesség csökkenésével is járhat. A Szepesi-Bacsa szekció után Pataki Attila következett, amit már nem ültünk végig, elnézésüket kérjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.