Bizonyítékot is találtak ellene

Orális szexet kért a rendőr a leintett autósoktól

Rosszul áll a szénája annak a rendőrnek, akit azzal vádolnak, hogy egy éjszakai közúti ellenőrzés során több járművezetőnek felajánlotta a büntetlenséget - ha orálisan kielégítik őt.

2014.11.20 22:00ma.hu
Fotó: Newton Auxiliary Police Department

Bíróság elé állítják a rendőrt, aki néhány autós szerint lehúzott sliccel és kilógó hímtaggal állította meg őket egy éjszakai rutinellenőrzés közben, majd akinél szabálytalanságot tapasztalt, felajánlotta, hogy némi orális szexért cserébe nem bünteti meg őket. A nős, kétgyerekes apa, Jason Miller ellen fajtalankodás és kétrendbeli hivatali kötelességszegés miatt emeltek vádat - jelentette a New Jersey-i ügyészség.

A 37 éves rendőr a feljelentések szerint fiatal férfiakat környékezett meg, volt, akit a megengedettnél magasabb véralkoholszint miatt akart orális szexre kényszeríteni, másoknál a lejárt biztosítás vagy a jogosítvány fölött lett volna hajlandó szemet hunyni egy kis élvezetért cserébe. Egy 18 éves, csak monogramjával jelölt áldozat, J. A. azt mondta a nyomozóknak, hogy még szeptemberben ment hazafelé, amikor a lehúzott cipzáras rendőr megállította őt. Hazaérve elmesélte a barátnőjének, hogy a rendőr pénisze jól láthatóan kilógott a nadrágból, ezután tett feljelentést, ami alapján elindult a vizsgálat Miller ellen.

A rendőrség a járőr kocsijába beépített kamera felvételeit nézték át elsőként, és már ezen találtak olyat, ami a feljelentő állításait támasztja alá, a tisztnek valóban nyitva volt a cipzárja és kilógott a nemiszerve. Egy másik felvételen állítólag olyan hangra bukkantak, amely nagy valószínűség szerint egy cipzár le- vagy felhúzása. A rendőrt a nyomozás lefolytatásáig felfüggesztették és ezidő alatt fizetést sem kap, a többi pedig a nyomozás eredményétől függ - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.